Тайланд мост над река Куай
Тайланд Чианг Рай
Тайланд Дамноен Садуак
Тайланд големия дворец в Банкок
Тайланд Лампанг
Тайланд Пак клонг Талаат
Тайланд Сукхотай
Тайланд Уат Чеди луанг
Тайланд уот чай монгконг
Тайланд уот дао сутхер

Запознайте се с месният поминък на племената, а именно чаените плантации в планината Мае Салонг. Mae Kampong - Chiang Mai тук ще вземете участие в ритуал на милостинята.

След това ще посетим Chiang Mai и поредицата от древни градове Wiang Kum Kam, Wat Chedi Luang and Wat Phra Singh познатои със занаятите си. Предвидено е и посещение на Chiang Mai - Chiang Dao и яздене на слон, както и рафтинг по река Мае Пинг. Bookmark and Share

Какви забележителности има в Тайланд

Разгледайте северната част на Тайланд, известна още като "Страната на усмивките".

Банкок - посещение на Wat Pho и големият дворец, както и златните пъстроцвени храмове на града. Препоръчваме ви също разходка с лодка през река Чао Прая и ако имате време се разходете по Чайнатаун. Хубаво е да се разходите с влак по „железницата на смърта” и да спрете на моста над река Куай.

В тази посока се намира и военния музей и гробището на съюзниците. Ако разполагате с кола може да влезете в прохода Хелфайър, макар че пътуването е убийствено тежко за да достигнете до прекрасните водопади Saiyoke Noi.

Ако сте на северният път Утай Тани, непременно направете круиз по Сакаекранг на оризов барж. Слетобяд по шосе минете през древната първа столица на Сиам. Руините на Сутхоткай не са за пренебрегване, а за десерт си оставете разходка с каруци в стария град Лампанг.

Не сте ли чували за „Златният триъгълник” Тайланд, Лаос и Тианмар. Има една гранична местност където границите се събират, Lampang – Chiang Rai.

Порадвайте се на разходка по река Меконг и посетете остров Done Sao и месният пазар.

eXTReMe Tracker