Виетнам китайски плаж
Виетнам мавзолей хо ши мин
Виетнам хой ан пазар
Виетнам река меконг
Виетнам пагода
Виетнам храм по нагар чам
Виетнам делта червена река
Виетнам храм на литературата
Виетнам мраморна планина
Виетнам хой ан

За десерт си оставете гледката на музея Cham музей, мраморните планини  и Китайски бряг, преди да продължите за Hue.

Посетете царските гробници Tu Duc и Khai Dinh, преди да отлетите за Ханой. По избор ви предлагаме да разглеждате Мавзолея на Хо Ши Мин (който е затворен от септември до декември) и "Храма на литературата". Круиз до залива Халонг, който е присъединен към световното историческо  наследство. Най-много храмове и пагоди има именно тук в Ханой над 600 на брой.

Туристическа обиколка на Виетнам

Виетнам е страна с изключителна природна красота. Неговите исторически градове са запазили голяма част от стария колониален чар и с гъсто обраслите си планини, плодородни равнини в делтата на реките ще оставят дълготрайни впечатления от вашето пътуване. Bookmark and Share

Друга отлична черта на Виетнам е приятелски настроените хора от провинцията. Една от дестинациите е град Сайгон, в който са включени посещения на бившия президентски дворец (Reunification Palace) и военния музей, както и умалено копие на катедралата Нотр Дам. Особенно интересна е зоологическата и ботаническата градини съградени през далечната 1855г.

Отделете един ден за пътуване до My Tho и круиз по река Меконг и град Can Tho.

По пътя ще видите плаващи пазари, села, остров Son и пагодата Вин Транг. Посетете известната система от тунели Cu Chi и храма Као Дай. Друга забележителност, която си заслужава да видите е „Езерото на въздишките” и пагодата Truc Lam.

Продължаваме по крайбрежния град Nha Trang и круиз около близките острови. Разгледайте руините на храма и кулата Po Nagar Cham, а след това пътувайте до Qui Nhon. Направете си туристическа пешеходна разходка до Hoi An и японския мост пазар Хой Ан.

 

eXTReMe Tracker